نتیجه و ویدیو خلاصه بازی چلسی و منچستریونایتد در لیگ انگلیس(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)| ادامه رقابت برای سهمیه لیگ قهرمانان حمیدرضا درجاتی، عکاس ورزشی که در پیست آزادی دچار سانحه شد درگذشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراض دوباره استقلال به زمان بازی با صنعت نفت آبادان سومین فصل سیاه استقلال در تاریخ لیگ برتر| ۱۰ باخت، مثل دومین دوره لیگ برتر! حمایت عابدینی از مدیرعاملی خبیری در پرسپولیس اسکوچیچ در مسیر برانکو جدول نهایی لیگ برتر فوتبال در فصل ۱۴۰۴-۱۴۰۳ | از قهرمانی تراکتور تا سقوط شهر خسته ویدیو| جشن قهرمانی تراکتور تبریز در لیگ برتر(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتیجه و ویدیو خلاصه بازی استقلال خوزستان و تراکتور(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)| پیروزی قهرمان جدید ایران نتیجه بازی پرسپولیس و هوادار در آخرین بازی لیگ(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| برد بی فایده در گام آخر نتیجه بازی استقلال و سپاهان در هفته آخر لیگ برتر(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| شکست مصلحتی شاگردان جباری! ویدیو| خلاصه بازی پرسپولیس و هوادار در ورزشگاه آزادی(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدیو| خلاصه بازی سپاهان و استقلال در هفته آخر لیگ برتر(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) آیت شریفی قهرمان آسیا شد + فیلم جباری: استقلال مقابل سپاهان جوانمردانه بازی می‌‍‌کند واکنش فدراسیون فوتبال به شایعه سرمربیگری مجیدی در تیم ملی فوتبال ایران مجیدی در امارات ماندنی شد بازیکنان جوانان و امید در ترکیب استقلال مقابل سپاهان+عکس مشکل جدید استقلال برای عقد قرارداد با سیدورف
سرخط خبرها

پایه‌های لرزان آشتی خطیر و نکونام|عکس یادگاری میان کشتی‌گیر‌ها

  • کد خبر: ۱۸۶۴۷۷
  • ۰۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۱
پایه‌های لرزان آشتی خطیر و نکونام|عکس یادگاری میان کشتی‌گیر‌ها
علی خطیر و جواد نکونام که اختلاف‌های‌شان در هفته‌های اخیر به اوج رسیده بود در میان کشتی‌گیران حاضر شدند تا به نوعی کدورت‌ها را کنار بگذارند.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، علی خطیر و جواد نکونام که هفته‌های متمادی با یکدیگر در تضاد بودند واظهارات متعددی علیه هم به زبان آوردند، جمعه شب به دعوت علیرضا دبیر درمیان کشتی‌گیر‌ها حضور یافتند ودقایقی را کنار گوش شکسته‌ها سپری کردند.

بعد از این حضور خبر‌هایی درباره آشتی خطیر و نکونام منتشر شد که مشخص نیست عمق آشتی چه اندازه باشد و آیا این دو بعد از ملاقاتی که به درخواست دبیر، رئیس فدراسیون کشتی با هم داشتند، آیا همچنان به همین منوال ادامه دهند یا اینکه مشکلات مالی بار دیگر آن‌ها را به جان هم خواهد انداخت.

درتصویری که از این مراسم منتشر شده علی خطیر دور از جواد نکونام در کنار کشتی‌گیر‌ها نشسته و لبخندی هم بر لب دارد، اما روشن نیست که به واقع این روابط تا کجا پایدار خواهد بود وآیا دو عضو مهم در باشگاه استقلال اختلاف‌ها را برای همیشه کنار خواهند گذاشت یا خیر؟!

البته حضور خطیر و نکونام در میان گوش شکسته‌ها تا حدی موجب دلخوری دیگر پیشکسوتان استقلال هم شده به این دلیل که برخی از چهره‌های قدیمی استقلال در هفته‌های اخیر به دنبال برگزاری چنین نشستی میان مدیرعامل و سرمربی بودند که هیچ یک به دعوت آن‌ها پاسخ مثبت ندادند، اما حالا با حضور خطیر و نکونام در میان کشتی‌گیر‌ها این دلخوری به وجود آمده که چرا دو عضو مهم باشگاه استقلال کدورت‌های خود را در حضور چهره‌های قدیمی باشگاه استقلال کنار نگذاشتند.

به هرحال درست یا غلط چنین مراسمی با میزبانی علی دبیر انجام شد تا شاید قدری پیرامون باشگاه استقلال آرام شود و سرمربی و مدیرعامل کمتر علیه یکدیگر مصاحبه کرده و یا اینکه موج رسانه‌ای علیه هم به وجود آورند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->